生意旺、生活易、支付畅 广交会外商爱上老广生活

致敬巨匠,百年诗情!北京法源寺百年丁香诗会今日开幕

倒计时100天!中央广播电视总台发布2024巴黎奥运会融媒体传播服务方

梁振英率团“广州南沙行”,聚焦与香港合作共赢

灣區多地發大規模設備更新「紅包」 穗開發區布局低空物流

首家內地與香港合辦大學設「高等研究院」 打造國際化科研平台

Centrul suburban din Beijing arată lumii Conceptul de construcție a orașului din China

发布时间:   来源: 欧洲侨报

Jurnaliștii fac o plimbare cu barca pe Marele Canal pentru a experimenta o civilizație care a curs pe apă timp de mii de ani
Din 2012 până în 2022, poporul chinez a scris un capitol extrem de neobișnuit și extraordinar în istoria marii întineriri a națiunii chineze. Cel de-al 20-lea Congres național al Partidului Comunist Chinez este programat să aibă loc la Beijing la 16 octombrie 2022.
Pe 13 octombrie, am vizitat cartierul de afaceri Canal Business District, parcul forestier Grand Canal, teatrul, biblioteca și muzeul din subcentru Beijing.
Centrul suburban din Beijing este un oraș integrat, cu emisii reduse de carbon, orientat către oameni, albastru-verde și un oraș cu apă, și este o zonă națională de demonstrație pentru dezvoltarea ecologică, demonstrând lumii conceptul de construcție urbană într-o nouă eră cu caracteristici chinezești.
Orașul este construit cu tehnologii avansate de economisire a energiei și de protecție a mediului, iar toate clădirile comerciale de birouri au atins standardul de clădire ecologică de 3 stele, creând o zonă demonstrativă de oraș verde, pădure, burete și oraș inteligent.
Pentru a realiza o acoperire completă a deplasărilor ecologice în zonă, a fost creat un sistem de coridoare de trafic subteran pentru a realiza o separare științifică a traficului pietonal și a celui auto la suprafață și sub pământ prin devierea inteligentă a traficului.
Districtul de afaceri al canalului moștenește cultura milenară a canalului și realizează o dezvoltare de protecție pentru a crea un oraș ecologic de apă cu densitate redusă, cu o cultură tradițională chineză și un stil de grădină, promovând integrarea orașului de apă și realizând cel mai mare volum de spații prietenoase cu apa.
Parcul forestier Grand Canal Forest Park, de exemplu, are o suprafață verde de 8.200 de metri pătrați și o rată de ecologizare de aproximativ 80%, ceea ce îl face unic în Tongzhou și singurul bar ecologic natural cu oxigen din Beijing. În zona subcentrală există 8 parcuri naționale și zone umede forestiere de peste 10.000 de mu și 32 de grupuri forestiere de peste 1.000 de mu.
Teatrul Vice City Centre, Biblioteca Vice City Centre și Muzeul Grand Canal sunt în construcție și vor deveni trei noi perle culturale pe canal. Acestea vor deveni un "grânar cultural", o "librărie forestieră" și o "barcă de canal" pe care publicul le va putea împărtăși, unde va putea experimenta fuziunea organică a mediului natural și a timpului liber umanist în mijlocul a 10 000 de mu de păduri și pavilioane peisagistice. Orașul este un loc în care oamenii pot experimenta amestecul organic al mediului natural și al agrementului umanist în mijlocul a 10.000 de mu de păduri și pavilioane.
Odată cu relocarea Centrului Administrativ Municipal din Beijing în subcentru, cu prima companie de brokeraj valutar cu capital integral străin, Ueda Yagi, cu prima firmă de consultanță națională PricewaterhouseCoopers, cu Beijing Green Deal și cu sediile a șase întreprinderi municipale de stat, s-a dezvoltat un lanț industrial modern de servicii financiare și o economie de sediu. În viitorul apropiat, subcentrul din Beijing va putea deveni cu siguranță un cap de pod al dezvoltării sinergice Beijing-Tianjin-Hebei și o zonă demonstrativă națională de dezvoltare ecologică.
(by Allan)
上一篇:More international flights resume in China
下一篇:Xinjiang sees bumper pomegranate harvest

首页   |   关于我们

Copyright © http://www.eurochinesedaily.com 欧洲侨报 版权所有