生意旺、生活易、支付畅 广交会外商爱上老广生活

致敬巨匠,百年诗情!北京法源寺百年丁香诗会今日开幕

倒计时100天!中央广播电视总台发布2024巴黎奥运会融媒体传播服务方

梁振英率团“广州南沙行”,聚焦与香港合作共赢

灣區多地發大規模設備更新「紅包」 穗開發區布局低空物流

首家內地與香港合辦大學設「高等研究院」 打造國際化科研平台

Portocale primăvara

发布时间:   来源: 欧洲侨报

Sub influența noii epidemii, piețele de iarnă de flori de jasp din provincia Guangdong au fost anulate și reduse, iar 450.000 de VASURI de portocale anuale în satul Xinzhou, districtul Panyu, Guangzhou au fost în mare măsură de nevândut. În fața dilemei, Liang Mankun din Comitetul Sătenilor Xinzhou și oficialii satului au încercat să găsească o soluție.
„Speranța ne-a prins când aproape că nu mai aveam speranță”. Înaintea calendarului lunar 2021, Liang Mankun le-a spus cu bucurie reporterilor: „Ultimul dvs. raport despre dificultățile de vânzare ale portocalelor anuale din satul Xinzhou a atras multă atenție. Mai târziu, guvernul și mass-media au lansat o campanie de recrutare pentru a promova andocarea precisă a producției și marketing, care ne-au deschis noi vânzări cu inima și dragostea noastră. " Începând de astăzi, fermierii de flori din satul Xinzhou, cu ajutorul tuturor sectoarelor societății, au fost vândute 450.000 de VASURI de portocală anuală.
„Să ai un an bun” nu mai este un slogan sau o dorință. Eforturile lui Liang Mankun și ale oficialilor satului de a-i ajuta pe fermierii de flori de la îngrijorare la fericire vorbesc despre sentimentul lor de responsabilitate pentru construcția noii zone rurale, iar acest sentiment de responsabilitate trebuie să treacă prin trecutul și prezentul satului Xinzhou și florile vor înflori în viitor.
上一篇:Guangdong promovează și introduce în lume bunuri de Festival primăvară
下一篇:500 Drohnen erleuchten Haixinsha in Guangzhou, um chinesische Neujahrsgrüße zu überbringen.

首页   |   关于我们

Copyright © http://www.eurochinesedaily.com 欧洲侨报 版权所有