智能向善 责任共担!第三届全球媒体创新论坛在京举行

“中国影像季”匈牙利展映活动启动

“山外有山”——当代名家山水画提名展在南京举行

广元昭化:蜀道文化绽放时代新韵

“中山侨·世界桥”全球侨团百团联谊正式启动

4•23世界读书日,听贤者对话,寻文明之源

(荷兰)Noot van de verslaggever: Hoe aantrekkelijk is de Canton Fair voor buitenlanders? Lunchtijd opof

发布时间:   来源: 欧洲侨报
Om 8.30 uur 's ochtends bruiste het Pazhou International Convention & Exhibition Centre in Guangzhou al van opwinding. Exposanten en kopers van over de hele wereld konden niet wachten om binnen te komen zodra ik Danilo ontmoette, zei hij , "Er zijn hier nog meer mensen dan ik had gedacht. Ik hoop binnenkort de grote zaal binnen te gaan en goed rond te kijken."

Bij binnenkomst in de tentoonstellingshal hief Danilo enthousiast zijn telefoon om de Yingge-dansvoorstelling op het centrale podium vast te leggen.

In de tentoonstellingshal waren Danilo's ogen gevuld met nieuwsgierigheid. Hij inspecteerde zorgvuldig de producten op verschillende stands, had contact met het personeel en maakte af en toe foto's met zijn telefoon. Omdat hij 's middags naar school moest, was Danilo bereid zijn lunchtijd op te offeren om meer tijd door te brengen op de Canton Fair.

Tijdens het verkennen van de tentoonstellingshal zag Danilo een merk elektrisch scheerapparaat dat hij gebruikt (Kemei). Hij benaderde de exposant en kreeg te horen dat hun scheerapparaten goed verkopen in Brazilië, met vermeldingen op grote e-commerceplatforms zoals Amazon, AliExpress en TikTok Shop. Wat de kwaliteit van het scheerapparaat betreft, vertelde Danilo aan verslaggevers dat hij het in Brazilië had gekocht en naar China had gebracht, waar hij het dagelijks gebruikte, en dat hij verrast was toen hij zag dat zijn 'thuisland' vertegenwoordigd was op de Canton Fair, wat hem een ​​bijzonder gevoel gaf. nostalgisch Niet alleen het scheerapparaat, maar ook de koptelefoon die Danilo in Brazilië kocht, was van Chinese merken.

Toen we uit elkaar gingen, vroeg ik aan Danilo: 'Heb je vandaag niet genoeg gekregen?' Danilo antwoordde: 'De Canton Fair is te grootschalig. Vandaag hebben we er maar een klein deel van verkend. Als ik over een paar dagen tijd heb, Ik zal het waarschijnlijk zelf nog een keer bezoeken!"
 
上一篇:(意大利)Nota del giornalista: quanto è attraente la Fiera di Canton per gli stranieri? Sacrificare l'or
下一篇:(德)Anmerkung des Reporters: Wie attraktiv ist die Canton Fair für Ausländer? Ich opfere die Mittagsz

首页   |   关于我们

Copyright © http://www.eurochinesedaily.com 欧洲侨报 版权所有