(荷兰)Noot van de verslaggever: Hoe aantrekkelijk is de Canton Fair voor buitenlanders? Lunchtijd opof


来源: 欧洲侨报   时间:2024-04-17 12:59:48

Om 8.30 uur 's ochtends bruiste het Pazhou International Convention & Exhibition Centre in Guangzhou al van opwinding. Exposanten en kopers van over de hele wereld konden niet wachten om binnen te komen zodra ik Danilo ontmoette, zei hij , "Er zijn hier nog meer mensen dan ik had gedacht. Ik hoop binnenkort de grote zaal binnen te gaan en goed rond te kijken."

Bij binnenkomst in de tentoonstellingshal hief Danilo enthousiast zijn telefoon om de Yingge-dansvoorstelling op het centrale podium vast te leggen.

In de tentoonstellingshal waren Danilo's ogen gevuld met nieuwsgierigheid. Hij inspecteerde zorgvuldig de producten op verschillende stands, had contact met het personeel en maakte af en toe foto's met zijn telefoon. Omdat hij 's middags naar school moest, was Danilo bereid zijn lunchtijd op te offeren om meer tijd door te brengen op de Canton Fair.

Tijdens het verkennen van de tentoonstellingshal zag Danilo een merk elektrisch scheerapparaat dat hij gebruikt (Kemei). Hij benaderde de exposant en kreeg te horen dat hun scheerapparaten goed verkopen in Brazilië, met vermeldingen op grote e-commerceplatforms zoals Amazon, AliExpress en TikTok Shop. Wat de kwaliteit van het scheerapparaat betreft, vertelde Danilo aan verslaggevers dat hij het in Brazilië had gekocht en naar China had gebracht, waar hij het dagelijks gebruikte, en dat hij verrast was toen hij zag dat zijn 'thuisland' vertegenwoordigd was op de Canton Fair, wat hem een ​​bijzonder gevoel gaf. nostalgisch Niet alleen het scheerapparaat, maar ook de koptelefoon die Danilo in Brazilië kocht, was van Chinese merken.

Toen we uit elkaar gingen, vroeg ik aan Danilo: 'Heb je vandaag niet genoeg gekregen?' Danilo antwoordde: 'De Canton Fair is te grootschalig. Vandaag hebben we er maar een klein deel van verkend. Als ik over een paar dagen tijd heb, Ik zal het waarschijnlijk zelf nog een keer bezoeken!"
 
 

  版权及免责声明:凡本网所属版权作品,转载时须获得授权并注明来源“欧洲侨报”,违者本网将保留追究其相关法律责任的权力。凡转载文章,不代表本网观点和立场。版权事宜请联系:0040-751021899。

今日要闻

人民领袖|照见传承的两棵榕树 人民领袖|照见传承的两棵榕树

热点新闻

热点舆情版权所有:欧洲侨报苏ICP备17070786号-1