智能向善 责任共担!第三届全球媒体创新论坛在京举行

“中国影像季”匈牙利展映活动启动

“山外有山”——当代名家山水画提名展在南京举行

广元昭化:蜀道文化绽放时代新韵

“中山侨·世界桥”全球侨团百团联谊正式启动

4•23世界读书日,听贤者对话,寻文明之源

(塞语)Белешка новинара: Колико је Кантонски сајам привлачан странцима? Жртвовање ручка ради бољег погл

发布时间:   来源: 欧洲侨报

У 8:30 ујутру, Међународни конгресни и изложбени центар Пазхоу у Гуангџоу је већ врвио од узбуђења , "Овде је чак и више људи него што сам замишљао. Надам се да ћу ускоро ући у главну салу и добро разгледати."

По уласку у изложбену салу, Данило је одушевљено подигао телефон да сними плесну представу Иингге на централној бини.

Унутар изложбене сале, Данилове очи су биле испуњене радозналошћу. Пажљиво је прегледавао производе на разним штандовима, комуницирао са особљем, а повремено је фотографисао и телефоном да више времена проведу на Кантонском сајму.

Истражујући изложбену халу, Данило је уочио марку електричних апарата за бријање који користи (Кемеи). Он је пришао излагачу и обавештен је да се њихови апарати за бријање добро продају у Бразилу, са огласима на главним платформама за е-трговину као што су Амазон, АлиЕкпресс, ТикТок Схоп. , и Тему Што се тиче квалитета апарата за бријање, Данило је рекао новинарима да га је купио у Бразилу и донео га у Кину, користећи га свакодневно, а био је изненађен што је његова "домовина" представљена на Кантонском сајму, због чега се посебно осећао. носталгичан. Не само апарати за бријање него и слушалице које је Данило купио у Бразилу биле су кинеских брендова.

Када сам се растајао, питао сам Данила: "Зар ти није било доста данас, Данило је одговорио: "Кантонски сајам је превелик. Данас смо истражили само мали дио. Ако будем имао времена за неколико дана, Вероватно ћу га поново посетити сам!"
上一篇:People in Tangshan welcome destroyer named after the city
下一篇:(罗语)Nota reporterului: Cât de atractiv este Târgul de Canton pentru străini? Sacrificând ora prânzul

首页   |   关于我们

Copyright © http://www.eurochinesedaily.com 欧洲侨报 版权所有