智能向善 责任共担!第三届全球媒体创新论坛在京举行

“中国影像季”匈牙利展映活动启动

“山外有山”——当代名家山水画提名展在南京举行

广元昭化:蜀道文化绽放时代新韵

“中山侨·世界桥”全球侨团百团联谊正式启动

4•23世界读书日,听贤者对话,寻文明之源

(罗语)Nota reporterului: Cât de atractiv este Târgul de Canton pentru străini? Sacrificând ora prânzul

发布时间:   来源: 欧洲侨报

La 8:30 dimineața, Centrul Internațional de Convenții și Expoziții Pazhou din Guangzhou era deja plin de entuziasm. Expozanții și cumpărătorii din întreaga lume abia așteptau să intre. De îndată ce l-am întâlnit pe Danilo, și-a exprimat entuziasmul , "Sunt chiar mai mulți oameni aici decât mi-am imaginat. Sper să intru curând în sala principală și să mă uit bine în jur."

La intrarea în sala de expoziție, Danilo și-a ridicat cu entuziasm telefonul pentru a surprinde spectacolul de dans Yingge de pe scena centrală.

În interiorul sălii de expoziție, ochii lui Danilo au fost plini de curiozitate. El a inspectat cu atenție produsele de la diferite cabine, a interacționat cu personalul și, din când în când, a făcut fotografii cu telefonul pentru că a trebuit să se întoarcă la școală după-amiaza, Danilo a fost dispus să-și sacrifice ora prânzului pentru a petrece mai mult timp la Târgul de Canton.

În timp ce explora sala de expoziție, Danilo a văzut o marcă de aparat de bărbierit electric pe care îl folosește (Kemei). S-a apropiat de expozant și a fost informat că aparatele de bărbierit ale acestora se vând bine în Brazilia, cu listări pe marile platforme de comerț electronic precum Amazon, AliExpress, TikTok Shop. , și Temu, în ceea ce privește calitatea aparatului de bărbierit, Danilo le-a spus reporterilor că l-a cumpărat în Brazilia și l-a adus în China, folosindu-l zilnic, și a fost surprins să-și găsească „patria” reprezentată la Târgul de la Canton, ceea ce l-a făcut să se simtă deosebit. nostalgic Nu doar aparatul de bărbierit, ci și căștile achiziționate de Danilo din Brazilia erau de mărci chinezești.

Când m-am despărțit, l-am întrebat pe Danilo: „Nu ai primit suficient astăzi Danilo a răspuns: „Târgul de la Canton este prea mare. Azi, am explorat doar o mică parte din el. Dacă am timp în câteva zile?” Probabil că o voi vizita din nou singură!”
上一篇:(塞语)Белешка новинара: Колико је Кантонски сајам привлачан странцима? Жртвовање ручка ради бољег погл
下一篇:(意大利)Nota del giornalista: quanto è attraente la Fiera di Canton per gli stranieri? Sacrificare l'or

首页   |   关于我们

Copyright © http://www.eurochinesedaily.com 欧洲侨报 版权所有